GASTENBOEK

Wat anderen over Van De Kookschool zeggen...

lampje-idee.png

Ontdek de ervaringen die anderen hebben gehad met Van De Kookschool. Lees wat anderen vinden van de producten, kooklessen en kook-events van Van De Kookschool. Voel je vrij om ook je eigen ervaring te delen en steun ons in het nastreven van onze missie!

erwten.png
melk.png

Kindcentrum Het Kleurenorkest

Kinderkookschool

Wat een leuke activiteit. De kinderen hebben genoten. Ik zag stralende gezichten. Vooral de combinatie van gezonde recepten met een stukje kennis erbij vond ik heel sterk. Dank je wel!

Kindcentrum Willibrord

Kooklessen

Op onze school zijn al meerdere kooklessen geweest. Iedere keer weer is het een groot feest! We zien de kinderen genieten en de school begint weer heerlijk te ruiken! Kinderen proeven wat ze nooit eerder hebben geproefd en zijn ontzettend enthousiast. Niets is Anouck te gek, ze blijft altijd het plezier van de kinderen in het oog houden. Ook bijd e BSO heeft ze de kinderen laten koken, met wederom hetzelfde succes! Wat ons betreft een aanrader op iedere school!

Intrinsik

Michelle

Zakelijke lunch

Van de Kookschool heeft voor mij en de deelnemers aan een dagworkshop een heerlijke, vegetarische lunch verzorgd. Op de afgesproken tijd, stond er smakelijke soep, hartige taart en een frisse salade feestelijk voor ons uitgestald. Ook waren servetten en servies geregeld en zelfs de afwas werd ongemerkt afgevoerd. We hebben genoten van de gerechten en de fijne service! Van de Kookschool gaat voortaan alle lunches verzorgen voor Intrinsik. Dank je wel Anouck, dat jij het voor mij en mijn gasten zo’n heerlijke en zorgeloze ervaring hebt gemaakt.