Bosrank 23 1852 XS Heiloo

+31642056171

KVK   72660376

BTW  NL135518015B01

vanaf 1/1/2020: NL001633810B13

©2019 by Anouck Van De Kookschool

Samen staan we sterker!

Ontmoet de Helden Van De Kookschool

Zonder deze helden zou Van De Kookschool niet zijn, wat het nu is. Ontmoet grafisch ontwerpster Birgit van Wijk en illustrator Bas Kleverlaan. Zij stonden aan de wieg van Van De Kookschool. Ontdek hun rol binnen Van De Kookschool en lees wat zij nog meer doen.

Of maak kennis met verschillende initiatieven en producten waarmee Van De Kookschool een van haar co-creaties neerzet; wie zit erachter en welke betekenisvolle bijdrage leveren zij aan onze maatschappij? 

BIRGIT VAN WIJK

Birgit van Wijk is alweer ruim 8 jaar trotse eigenaar / grafisch ontwerper / handwriter bij PoppyRed Ontwerpstudio. Zij is gespecia-liseerd in moderne kalligrafie & handlettering en zorgt binnen Van De Kookschool voor de prachtige tekeningetjes op de auto, website en kookschriftjes.

 

Via via kruiste onze wegen in het voorjaar van 2018, toen we een grafisch ontwerpster zochten die het logo van Van De Kookschool in een digitaal bestand kon gieten. En wat bleek; Birgit kon ook onwijs leuke tekeningetjes verzorgen voor de leskaarten. Inmiddels verzorgt zij meer dan alleen de illustraties: zo verzorgt zij het samenstellen en produceren van de kookschriftjes, maar maakt zij ook alle reclame uitingen zoals onze kookschortjes, bedrijfskleding en beachflags. En dat is vast nog lang niet alles, want ook met creatieveling Birgit poppen er steeds weer nieuwe ideeën op!

 

BAS KLEVERLAAN

Bas Kleverlaan is eigenaar van een full-service maatwerk animatie studio. Bas is gespecialiseerd in het maken van animaties en illustraties en is binnen Van De Kookschool verantwoordelijk voor de tekening van Alexandra en Anouck op de pagina Home, als ook voor de tekening op de pagina Earth Overshoot day.

Bas is vanaf het vroege begin betrokken bij Van De Kookschool. Eerst als zeer enthousiaste supporter en meedenker. Sinds kort als vaste illustrator van een aantal illustraties op de website. En dat is vast niet het enige... er liggen nog veel ideeën op de plank, zoals een heus bedrijfsfilmpje in animatiestijl en het vormgeven van online interactieve kooklessen. 

JOUW NAAM OF SUGGESTIE HIER?

Ben of ken jij een betekenisvolle  initiatiefnemer en wil je graag ook co-createur worden samen met Van De Kookschool? Bel of mail ons dan. We zijn erg benieuwd en gaan graag met je in gesprek om te kijken met wat voor moois we onze maatschappij kunnen verrijken.